Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، ماجرا از این قرار است که فردی به‌نام "ف.ق." که مالک ملکی در شمال تهران است، ملک خود را برای تخریب و آپارتمان‌سازی طی قرارداد مشارکت در اختیار سازنده قرار می‌دهد.

عملیات ساخت‌وساز پیش می‌رود تا اینکه «ج.خ.» سازنده ملک، به‌خاطر کمبود نقدینگی از مالک درخواست می‌کند اجازه دهد به‌ازای ترهین ملک نزد یکی از بانک‌های بزرگ دولتی، صرفاً تا میزان 30 میلیارد ریال (معادل 3 میلیارد تومان) وام با مهلت بازپرداخت 6ماهه و صرفاً هم به نام فرد سازنده یا شرکت متعلق به وی، دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با موافقت مالک، وکالتنامه‌ای در دفترخانه اسناد رسمی شماره 3 تهران تنظیم می‌شود و به امضای طرفین می‌رسد و حدود و ثغور وکالت اعطایی مشخص می‌شود.

در حالی که ملک در شمال تهران واقع شده بوده، سازنده به شعبه‌ای کوچک از این بانک بزرگ دولتی در جنوب تهران مراجعه می‌کند و با ارائه وکالت‌نامه، درخواست دریافت 150 میلیارد ریال تسهیلات را می‌دهد و این درخواست بدون بررسی اسناد و مدارک مذکور و بدون توجه به حدود و ثغور اختیارات وکالتی، مورد موافقت مسئولین شعبه قرار می‌گیرد.

نکته جالب توجه این است که به‌رغم شرط مهلت بازپرداخت 6ماهه، بانک مبلغ مذکور را با مهلت پرداخت 10ساله در اختیار سازنده قرار می‌دهد.

سازنده که به‌نظر می‌رسد در شعبه مذکور واسطه و آشنا داشته، علاوه بر 150 میلیارد ریال یادشده، دو مرتبه دیگر به‌ترتیب 100 و 60 میلیارد ریال به‌ازای ترهین مکرر سند ملک، از یک شعبه کوچک واقع در جنوب تهران، وام دریافت می‌کند.

با این حساب، فردی که قرار بوده 3 میلیارد تومان وام بگیرد، نهایتاً از یک شعبه کوچک در جنوب تهران که برای اعطای وام 10 میلیون تومانی به مردم عادی هزار و یک تضمین و وثیقه می‌گیرند، 31 میلیارد تومان تسهیلات دریافت می‌کند.

جالب این است که در ماده 18 سند تسهیلات بانکی امضاشده بین سازنده و بانک آمده است: در راستای اجرای ماده یک آئین‌نامه پیشگیری و مبارزه با رشوه در دستگاه‌های اجرایی مصوب یکم آذر سال 83 هیئت وزیران و بنده هـ ماده 2 و همچنین ماده 7 آئین‌نامه مذکور و قوانین مرتبط با این امر، چنانچه برای بانک مسلم و مسجل شود که مشتری تسهیلات بانک را بدون رعایت مقررات و ضوابط معاملاتی و بانکی اخذ کرده است و مورد مشمول یکی از بندهای احصاشده در ماده یک آئین‌نامه پیشگیری و مبارزه با رشوه در دستگاه اجرایی باشد و همچنین امر مذکور به‌موجب حکم قطعی در محاکم دادگستری به‌اثبات رسیده باشد، بانک حق و اختیار دارد به‌طور یک‌جانبه و به‌صرف اعلام به مشتری، قرارداد را فسخ و کل مطالبات خود ناشی از این قرارداد را اعم از اصل و سود و کلیه خسارات وارده را از مشتری و راهن مطالبه کند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۲۶۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه سزای گرانفروشی رادیاتور

حلیمه قشقایی رئیس شعبه دوم تعزیرات حکومتی بابل گفت: پرونده تخلف گرانفروشی رادیاتور پنلی به ارزش ۱۰۰ میلیون ریال در شعبه دوم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان بابل رسیدگی شد.

او افزود: شعبه پس از بررسی پرونده، تخلف را محرز و متهم را به پرداخت ۸۲۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

قشقایی گفت: بازرسان اصناف در بازرسی از این واحد صنفی تخلف گرانفروشی را کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • ۳۰۰۰کیلوگرم چوب قاچاق از یک کامیون در یاسوج کشف شد
  • جریمه سزای گرانفروشی رادیاتور
  • عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت
  • تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • کشف دو محموله میلیاردی قاچاق در این استان
  • بازداشت سازنده صفحه جعلی یک خواننده معروف در اینستاگرام
  • اطلاعیه جدید سامانه تجارت/ تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • سازنده صفحه جعلی از یک خواننده معروف در اینستاگرام دستگیر شد
  • دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲۰ میلیاردی در تهران
  • سودآوری ۴۸ هزار میلیاردی ایمیدرو در یک سال