Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@19:44:35 GMT

۳۲ مرغداری هرمزگان در آستانه ورشکستگی

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۶۲۷۷۹

۳۲ مرغداری هرمزگان در آستانه ورشکستگی

عدم اجرای مصوبه صندوق توسعه ملی مبنی بر افزایش تقسیط وام های واحدهای تولیدی مناطق محروم به ۱۰ سال و کاهش جریمه دیرکرد به ۱۰ درصد، توسط بانک عامل، ۳۲ مرغداری غرب هرمزگان را در آستانه ورشکستگی قرار داده است،این در حالی است که برخلاف مصوبه صندوق توسعه ملی، بانک عامل اقدام به تقسیط این وام ها در بازه زمانی هفت ساله و با سود و جریمه های دیرکرد غیر متعارف ۳۲ درصد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانگیریه؛ در سالی که از طرف مقام معظم رهبری به نام اقتصاد مقاومتی، تولید اشتغال نامگذاری شده است از تمام ارگان ها توقع می رود که برای تحقق این شعار کمر همت ببندند اما هر از گاهی، از گوشه و کنار کشور خبری مبنی بر سنگ اندازی در تحقق این شعار شنیده می شود و اینک جمعی از مرغداران غرب هرمزگان از سنگ اندازی بانک سپه گله مند هستند.

۳۲ واحد تولیدی مرغ گوشتی در شهرستان های بستک و پارسیان جهت احداث و راه اندازی مرغداری، تسهیلاتی را از بانک سپه و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی دریافت کردند اما بانک عامل با کمال تاسف با وجود مدارک و نظام نامه ضوابط و شرایط اعطای تسهیلات مصوب هیات امنای صندوق توسعه ملی مبنی بر تقسیط وام ها در بازه زمانی ۱۰ ساله (دو سال اجرا و تنفس و هشت سال بازپرداخت) و با سود و جریمه های دیرکرد ۱۰ درصد در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته، اقدام به تقسیط وام ها در بازه زمانی هفت ساله (دو سال اجرا و تنفس و ۵ سال بازپرداخت) و با سود و جریمه های دیرکرد غیر متعارف ۳۲ درصد و بر خلاف نظام نامه فوق کرده است.

۳۲ واحد تولیدی مرغ گوشتی در شهرستان های بستک و پارسیان جهت احداث و راه اندازی مرغداری، تسهیلاتی را از بانک سپه و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی دریافت کردند اما بانک عامل با کمال تاسف با وجود مدارک و نظام نامه ضوابط و شرایط اعطای تسهیلات مصوب هیات امنای صندوق توسعه ملی مبنی بر تقسیط وام ها در بازه زمانی ۱۰ ساله (دو سال اجرا و تنفس و هشت سال بازپرداخت) و با سود و جریمه های دیرکرد ۱۰ درصد در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته، اقدام به تقسیط وام ها در بازه زمانی هفت ساله (دو سال اجرا و تنفس و ۵ سال بازپرداخت) و با سود و جریمه های دیرکرد غیر متعارف ۳۲ درصد و بر خلاف نظام نامه فوق کرده است.

مرغداران:با وجود پیگیری و ودستور استاندار هیچ اقدام موثری انجام نشده است

به گفته مرغداران علی رغم پیگیری های و مکاتبات و جلسات متعدد در اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان و استانداری هرمزگان و با وجود پیگیری ها و مکاتبات و دستور اکید استاندار مبنی بر تغییر وام ها به بازه زمانی ده ساله و تغییر سود و جریمه های دیرکرد، هنوز این درخواست به حق و قانونی محقق نشده است.

در حال حاضر اکثر این واحدها فعال و در حال تولید هستند اما با این اقدام بانک سپه و تحمیل اقساط سنگین به مرغداران امکان ورشکستگی و تعطیلی این واحدها بسیار زیاد است. استمرار فعالیت این مرغداران و جلوگیری از تعطیلی و ورشکستگی آنها، مستلزم همکاری نهادهای دولتی در راستای کمک به استمرار فعالیت واحدهای کوچک تولیدی و اشتغال پایدار و محرومیت زدایی است تا امکان بازپرداخت به موقع منابع و تحقق سیاست ها و اهداف اقتصاد مقاومتی مبنی بر تولید و اشتغال تحقق یابد.

باید توجه داشت که به دلیل شرایط خاص آب و هوایی و سایر عوامل تعیین کننده استان برای مرغداران، بیم آن می رود بخشی از سرمایه ملی که در قالب تسهیلات به این واحدها تخصیص یافته تضییع و هدف اصلی این مهم که همانا کمک به محرومیت زدایی در مناطق کمتر توسعه یافته، استمرار فعالیت های مولد، حفظ اشتغال پایدار و تحقق سیاست های مبتنی بر اقتصاد مقاومتی بوده نیز محقق نشود و یکی از تبعات تعطیلی واحدهای مذکور نیز از بین رفتن بیش از ۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم است.

بی اعتنایی بانک عامل به مصوبات صندوق توسعه ی ملی

عبدالرحمن ستوده نیا، عضو شورای اسلامی روستای مغدان شهرستان بستک، یکی از این مرغدارانی است که در پی اقدام خلاف نظام نامه بانک سپه که در سال ۱۳۹۰ بین صندوق توسعه ملی و بانک سپه منعقد شده است، متضرر شده است. وی ضمن در اختیار قرار دادن مستندات این درخواست به حق و قانونی به خبرنگار ما گفت: در هفته گذشته مسئولین بانک سپه در استان از رد درخواست مرغداران از طرف مدیر عامل بانک سپه به علت داشتن بار مالی خبر دادند و از ارائه رونوشت نامه نیز امتناع و علت آن را نیز محرمانه بودن آن عنوان کردند.

ستوده نیا افزود: ما حق قانونی خود را مطالبه می کنیم و چیزی فراتر از آن نمی خواهیم ولی متاسفانه برخی از مسئولین بانکی به جای تلاش در جهت تحقق شعار سال به دنبال منافع خود هستند.

گفتنی است شهرستان بستک ۹۹ مرغداری و ۱۸۰ سالن پرورش مرغ گوشتی دارد که سالانه با امکان تولید ۱۵ هزار تن، ۵۰ درصد نیاز استان هرمزگان را تامین می کند و به عنوان قطب تولید مرغ گوشتی در استان شناخته می شود.

می توانید تصاویر مکاتبات انجام شده جهت حل این مشکل مرغداران را در ادامه ملاحظه نمایید.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۶۲۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک بانک برای ۵۷ کشور | ایران وام جدید می گیرد؟

به گزارش همشهری آنلاین، احسان خاندوزی تأکید کرد: نسخه‌های اصلاح‌شده آتی استراتژی گروه بانک توسعه اسلامی مانند همیشه باید سیاست‌های اصلاحی مؤثر را مجدد فرموله کنند و اصل حکمرانی و تضمین پایداری مالی اقتصادی و زیست‌محیطی را به‌گونه‌ای که بر چالش‌ها غلبه کنند، تقویت نمایند.

او افزود: بی‌تردید گروه بانک توسعه اسلامی به‌عنوان یک بانک پیش‌رو در امت اسلامی قادر خواهد بود که نقش اساسی ایفا کند و ایران نیز با به اشتراک‌گذاشتن دانش و تجربیات خود آمادگی‌اش را برای همکاری با بانک و کشورهای عضو اعلام می‌دارد.

تأیید پیشنهاد ایران

وزیر اقتصاد در حاشیه نشست مجمع بانک توسعه اسلامی گفت: پیشنهاد ایران مبنی بر اینکه پنجره تأمین مالی جدی با نرخ ترجیحی برای کشورها ایجاد شود، مورد تأیید اعضا قرار گرفت.

او گفت: قرار شد که بار مالی ناشی از این پنجره مالی توسط کشورهایی که جزو سهامداران این بانک هستند تأمین شود. خاندوزی تأکید کرد: در بیانیه رسمی ایران به بانک توسعه اسلامی هم موافقت خودمان را با این پنجره و هم شرایطی که پیشنهاد داده بودیم در ارتباط با مسئله تأمین مالی و اینکه پروژه‌های عمدتا دانش‌بنیان و پروژه‌های حوزه فقرزدایی بسته به اولویت‌های توسعه‌ای کشورهای اسلامی از این وام ها استفاده کنند را مطرح کردیم که با استقبال اعضای ۵۷کشور عضو بانک توسعه اسلامی مواجه‌شد.‌

وام ۶میلیارد دلاری به اعضا

به‌گفته محمد الجاسر، رئیس بانک توسعه اسلامی، این بانک قصد دارد در سال‌جاری ۶میلیارد دلار برای تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای با بازده بالا در کشورهای عضو، وام دهد و اوراق قرضه سبز بیشتری منتشر کند. ازجمله کشورهایی که موفق شده‌اند از این بانک برای خودشان وام بگیرند می‌توان به ترکیه، تاجیکستان، ساحل عاج و بنین اشاره کرد.

الجاسر با بیان اینکه بانک توسعه اسلامی احتمالا طی ۵۰سال آینده با حمایت کشورهای عضو بودجه خود را دوبرابر خواهد کرد، گفت: این بانک بر تامین مالی زیرساخت‌های اساسی مانند آموزش، بهداشت، بنادر، جاده‌ها و فرودگاه‌ها تمرکز می‌کند. شرکت‌کنندگان در این نشست در بیانیه‌ای با عنوان «راه سعادت؛ فقر چندبعدی» ‌فقر چندبعدی را یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های پیش روی کشورهای عضو دانستند.

ایران وام جدید می‌گیرد؟

دستور کار جدی وزیر اقتصاد در ریاض مذاکره برای تامین مالی ۳پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی بود. به‌گفته خاندوزی ۱۱پروژه مهم ایران از سوی بانک توسعه اسلامی تامین مالی شده و برای افزوده شدن ۳پروژه مهم ایران در حوزه بهداشت و درمان و دانش‌بنیان‌ها به این فهرست در حال مذاکره هستیم.

وی افزود: ۵۷کشور مسلمان عضو از تسهیلاتی که این بانک برای پروژه‌های زیرساختی انرژی، آموزش، بهداشت و سلامت تزریق می‌کند بهره می‌برند. ما هم در ایران به‌عنوان یکی از ۳سهامدار بزرگ که از ابتدا نقش‌آفرین بودیم و در پنجاهمین سالگرد مجمع عمومی بانک در ریاض شرکت فعالانه داشتیم، هستیم به‌گفته خاندوزی تنها نهادی که به‌رغم تحریم‌های ظالمانه آمریکا همچنان در تامین مالی پروژه‌ها از اعتبارات بین‌المللی به طرح‌های عمرانی کشور کمک می‌کند، بانک توسعه اسلامی است.

کد خبر 848189 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها وام احسان خاندوزی- وزیر اقتصاد بانک‌ توسعه‌ اسلامی

دیگر خبرها

  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • یک بانک برای ۵۷ کشور | ایران وام جدید می گیرد؟