Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد سعیدنژاد در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، با اشاره عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی در طول ۴۴ ماه گذشته، اظهار داشت: بخش حمل‌ و نقل دریایی ایران در طی ۴۴ ماه از فعالیت دولت یازدهم، علی رغم تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی توانست با ایجاد تحرک در فعالیت‌های ناوگان حمل‌ و نقل و بنادر بازرگانی و با بهره‌گیری از فناوریهای نوین و پیشرفته حمل و نقل همگام با تحولات بین‌المللی اهداف و ماموریت های افزایش سرعت، ایمنی و تسهیل جریان کالا را محقق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان این که میزان تخلیه و بارگیری کالا در بنار تجاری کشور تا پایان سال گذشته نسبت به سال ۹۲ به افزایش ۴.۵ درصدی رسید، افزود: میزان تخلیه و بارگیری در طول این بازه زمانی از ۱۳۹ میلیون تن به ۱۴۵ میلیون تن رسید.

وی درباره افزایش ترانزیت کالاهای غیر نفتی از بنادر کشورمان در طول ۴۴ ماه گذشته گفت: افزایش ۲۵۳ درصدی در ترانزیت کالای غیر نفتی را در پایان سال گذشته نسبت به سال ۹۲ تجربه کردیم. همچنین صادرات کالای غیر نفتی هم در این مدت افزایش بیش از ۳۲ درصدی داشت و از ۳۷ میلیون تن به ۴۹ میلیون تن رسید.

سعیدنژاد با اشاره به افزایش جابه جایی مسافران دریایی در طول ۴۴ ماه گذشته، اظهار داشت : در پایان سال گذشته میزان جا به جایی مسافر دریایی از بنادر مسافری نسبت به آمارهای سال ۹۲ بیش از ۵۳ درصد رشد داشت. همچنین تعداد شناورهای تجاری متردد به بنادر تجاری در پایان سال ۹۵ نسبت به ابتدای سال ۹۲ چیزی حدود ۵.۵ درصد افزایش یافت.

وی با اشاره به پروژه های افتتاح شده در بخش بندر در طول ۴۴ ماه گذشته گفت: از این بازه زمانی توانستیم ۱۰۱ پرو‍ژه زیربنایی و تجهیزات بندری و دریایی در بنادر تجاری کشور به ارزش ۵/۱۱ هزار میلیارد ریال به بهره برداری برسانیم. همچنین بالغ بر ۲۷ هزار میلیارد ریال برای سرمایه‌گذاری درتوسعه زیرساخت‌های بنادر از محل منابع داخلی سازمان بنادرودریانوردی هزینه شده است .

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به جذب سرمایه‌گذاری غیر دولتی گفت : در این بازه زمانی بالغ بر ۶۰ هزار میلیارد ریالی بخش غیر دولتی در بنادر کشور در قالب ۱۲۶ قرارداد سرمایه گذاری منعقد کردند و همچنین از بخش غیردولتی برای ساخت یا خرید شناورهای تجاری، خدماتی، مسافری و گردشگری، تامین تجهیزات و طرح‌های سرمایه‌گذاری از محل وجوه اداره شده سازمان بنادر و دریانوردی ۶.۳ هزار میلیارد دلار حمایت شد.

سعیدنژاد افزود: بهره‌برداری از تعداد ۴۰ طرح ساخت یا خرید شناورهای تجاری و خدماتی (۲۴ فروند)، مسافری(۱۳ فروند) و نفتی(۱ فروند) و تامین تجهیزات بنادر(۲ طرح) به ارزش بیش از هزار میلیارد ریال با پرداخت ۵۳ میلیارد ریال یارانه سود تسهیلات از محل وجوه اداره شده سازمان بنادر و دریانوردی از دیگر اقدامات سازمان در طول بازه زمانی ۴۴ ماهه بوده است.

مدیرکل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به تخصیص اعتبارات به سرمایه گذاران حوزه بندری و دریایی گفت: در سال ۹۵،۴۴۰ میلیون دلار سهمیه ارزی از بانک مرکزی جهت خرید تجهیزات دریایی و بندری اختصاص یافت. همچنین ۳۳۴ میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی و ۷۰ میلیون دلار از منابع داخلی برای اجرای طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار تخصیص داده شد.

معاون آخوندی افزود: انعقاد قراردادهای تجهیز، بهره‌برداری، مشارکت و فاینانس خارجی مرتبط با توسعه بندر چابهار با طرف‌های هندی به ارزش ۲۳۵ میلیون دلار، انعقاد قراردادهای خرید انواع ترانستینر (RTG)، گنتری کرین، یدک‌کش، شناور جستجوونجات دریایی (SAR)، قایق راهنمابر، آنلودر، مکنده غلات از کشتی، لایروب و بالگرد جستجو و نجات دریایی به ارزش ۶۵۰ میلیون یورو و ۶۲۶ میلیارد ریال از محل منابع داخلی، صندوق توسعه ملی و فاینانس خارجی با مشارکت داخلی- خارجی،انعقاد قرارداد ساخت یک نیروگاه برق ۲۵ مگاواتی به ارزش ۳۰ میلیون یورو از منابع صندوق توسعه ملی با مشارکت داخلی و خارجی،انعقاد قرارداد احداث سیلوی مکانیزه ۱۰۰ هزارتنی غلات به ارزش ۳۴ میلیون یورو از منابع صندوق توسعه ملی با مشارکت داخلی و خارجی از دیگر فعالیت های اقتصادی در حوزه سازمان بنادر و دریانوردی بوده است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۱۲۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار تا پایان سال
  • ‏جزییات پرداخت ارز حجاج/ ارز حج مغایرتی با ارز مسافرتی ندارد
  • چینی ها ۱۰ هزار میلیارد ریال در مازندران سرمایه گذاری می کنند
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • سهمیه ارز سفر حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان
  • قیمت طلا باز هم تکان خورد/ قیمت جدید طلا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳